BLOG KHAS

assalamualaikum... dah lama aq x update aq pnye blog ni. biasalah sekarang ni sibuk sikit dengan final exam stpm.. insyallah lagi dua paper aq aku tamat sekolah menengah dengan rasminya. sekarang lah masanya mengimbau kembali kenangan sepanjang aq masuk form six ni. da yang suka dan da yang duka. tp sekarang aq bukan nk kongsikan kisah sekolah aq, aq cuma nk bagi tau aq da buat blog lagi satu yang aq khaskan untuk semua penulisan aq. aq sekarang ni macam seronok plak nk tulis kisah owang2 yang disekeliling aq dan menjadi satu cerita yang sering owang impikan untuk terjadi dalam hidup mereka. tapi aq bukanlah macam owag lain sebab aq pun da masukkan cerita yang bukan menjadi satu budaya owang timur macam kita ni. (kowang2 pham2 la). x bermakna aq sokong cuma mereka juga manusia. jadi aq saja suka2 tulis mengenai merek. dan kepada siapa yang ingin baca pa yang aq tulis, bleh klik kat link bawah ni tuk tngak blog aq lagi satu. (anak marzuki story)

http://anakmarzukistory.blogspot.com/ 

Comments

  1. ejat colour tak matching la. lepas nie buat kasi sedap sikit baca . hahaha

    ReplyDelete
  2. ala.... psai kalor xda pa la.... asalkan kowang bleh baca... daripada sblum ni, ssh nk baca....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PERCUTIAN KE PULAU LANGKAWI 4HARI 3MALAM

Selamat tahun baru

HUBUNGAN YANG TIDAK AKAN KEMANA