Posts

Showing posts from February, 2014

MASA

mungkin betul apa yang orang selalu cakap yang masa akan berlalu dngan begitu pantas tanpa kita sedar akan ia berlalu. mungkn kalau kebiasaannya orng tidak akan menghiraukan akan berlalunya masa kerana bagi mereka walau dirisaukan mcm mn skalipun ia ttap akan berlalu dengan begitu pantas, tetapi apabila ia telah berlalu mungkin kita akan berasa begitu ingin kembali kepada masa dan ketika yang begitu kita inginkan. dengan seiring berlalunya masa, peribadi dan cara seseorang juga turut akan mengalami perubahan yang mungkin kita tidak dapat lihat jika dengan sekali pandang tetapi ia dapat dilihat jika kita tahu siapa dirinya sebelumnya. dalam hidup aku sekarang, berlalunya masa telah menyebabkan aku begitu kenal akan hati budi seseornng, cara pemikiran, cara perlakuan dan sebagaikan dalam diri orang yang sentiasa berada disekeliling aku. mungkin pada orang yang membaca apa yang aku tulis ni akan beraggapan yang aku suka menilai seseorang, namun ia tidak benar. sebb kdang2 kita x prlu me…

PENDATANG DENGAN KEIZINAN

Image
assalamualaikum smua... dah lama x update blog lagi satu ni.

baru2 ni aq da masukkan e-novel yang baru suku je siap kat dalam blog anakmarzukistory.blogspot.com n pa yang aq tngok ada jugak yang baca pa yang aku tulis tu... hehehe.... tak sngka pulak aku... aq ni baru je nk berjinak2 dngan menulis ni sebb bila aku menulis ni aq dpat keluarkan semua fantasi, hayalan dan imaginasi yang sentiasa penuh dekat dalam kepala aku ni. hahaha... dengan aku tulis smua bnda ni, xdalah fantasi aku hilang mcm tu je,... hehehehe...

dan sekarng ni dua orang kawan aku ni dah mula plak nk mn'jebak"kn diri balik dalam blog ni, so kalau sapa yang sudi tngok atau baca blog depa, klik la link kat bawak ni:

http://myordinarylifefullofmemory.blogspot.com/
http://atikahshah.blogspot.com/

#jgn marah korang...