PENDATANG DENGAN KEIZINAN

assalamualaikum smua... dah lama x update blog lagi satu ni.

baru2 ni aq da masukkan e-novel yang baru suku je siap kat dalam blog anakmarzukistory.blogspot.com n pa yang aq tngok ada jugak yang baca pa yang aku tulis tu... hehehe.... tak sngka pulak aku... aq ni baru je nk berjinak2 dngan menulis ni sebb bila aku menulis ni aq dpat keluarkan semua fantasi, hayalan dan imaginasi yang sentiasa penuh dekat dalam kepala aku ni. hahaha... dengan aku tulis smua bnda ni, xdalah fantasi aku hilang mcm tu je,... hehehehe...

dan sekarng ni dua orang kawan aku ni dah mula plak nk mn'jebak"kn diri balik dalam blog ni, so kalau sapa yang sudi tngok atau baca blog depa, klik la link kat bawak ni:

http://myordinarylifefullofmemory.blogspot.com/
http://atikahshah.blogspot.com/

#jgn marah korang...

Comments

Popular Posts