Posts

Showing posts from March, 2017

PERCUTIAN KE PULAU LANGKAWI 4HARI 3MALAM

Image
Assalamualaikum.
Lamanya tak menulis dekat dalam blog ni. Maklumlah dulu bila takda kerje dan hanya duduk dekat rumah jer, bolehlah update selalu blog ni. Tapi sekarang ni bila sudah bekerja dan jadual kerja yang selalunya berubah (maklumlah kerje shift), jadi nak menulis memang tak ada masa sungguh. Tak tahulah bila nak menulis balik.
Tapi alhamdulillah setelah berapa bulan tak ambik cuti, akhirnya 26hb Mac aritu aku ambiklah cuti setelah hampir lima bulan buat perancangan dengan abang angkat aku untuk bercuti dengan harapan dapat menghilangkan stress kehidupan yang begitu banyak. Tapi seperti biasa, lepad dari cuti mesti akan banyak kerje dan stress akan bertambah2.
Trip kali ni kami pergi dekat2 jer dlu sebab kan masa yang begitu singkat dan duit yang buat masa sekrang ni ciput, jadi kami buat keputusan untuk pergi Pulan Langkawi sahaja untuk trip awal tahun ni. Dengan berbekalkan bajet sebanyak rm1500.00 akhirnya percutiaan empat hari tiga malam (4H3M) telah berjaya.
Untuk hari pertam…